Verdens bedste møbelbrands samlet i én butik

Om by Adelborg

By Adelborg er en møbel og livsstilsbutik i Carlsberg Byen. by Adelborg tilbyder unikke møbeldesigns, særligt udvalgt og tilpasset af os.

Mød vores TEAM

Hos by Adelborg er vi et lille passioneret team af æstetikere og møbelnørder, der sætter en store ære i at skabe en helt særlige oplevelse – lige fra rådgivning i butikken til den skræddersyede indretningsløsning hjemme hos dig. Alle vores medarbejdere er uddannede møbelsælger, indretningsarkitekt eller visual merchandiser for at sikre at vi som team er kompetente indenfor alle aspekter af møbelsalg, indretning og rådgivning.

By Adelborgs founder

Line Adelborg er kvinden bag by Adelborg. Line er en professionel, dedikeret og passioneret inden for sit fag. Hun har et skarpt øje for æstetik og kvalitet, der afspejler sig i alt, hun gør.

Line er tiltrukket af det smagfulde og det stilfulde koblet sammen med et farverigt, legende og kunstnerisk islæt. Kvalitet og godt håndværk er en vigtig del af Lines vision. Hun håndplukker omhyggeligt alt såvel til møbelhuset som til indretningsopgaver for by Adelborgs kunder.

Scroll to Top