Verdens bedste møbelbrands samlet i én butik

image001Created with Sketch.

Om by Adelborg Ny

By Adelborg er en del af en velrenommeret koncern, der prioriterer integritet og kompetence i byggeprojekter. Og vores familienavn er på spil, hver gang vi bygger. Vi arbejder derfor ud fra grundlæggende værdier om tillid, erfaring og samarbejde, og vi udnytter vores forskellige fagekspertiser til at levere gennemtænkte og langtidsholdbare bygninger. Vi er ikke bange for at sætte barren højt og sikre, at det, vi bygger, er både æstetisk tiltalende og funktionelt. Som en fuldt integreret virksomhed har vi samlet alle nødvendige kompetencer under ét tag. Vores erfaring spænder bredt fra projektudvikling til totalentreprise, og vi kombinerer byggeteknisk ekspertise med en æstetisk tilgang til arkitektur.

By Adelborg er det nyeste skud på stammen i koncernen, hvor Line Adelborg har samlet sine mange års erfaring med interiørdesign i en butik, som giver dig inspiration til dit næste indretningsprojekt.

Mød vores founder

Line Adelborg er kvinden bag. 

Line er en professionel, dedikeret og passioneret skikkelse inden for designverdenen. Hun har et skarpt øje for æstetik og kvalitet, der afspejler sig i alt, hun gør.

Line er tiltrukket af det smagfulde og det stilfulde koblet sammen med et farverigt, legende og kunstnerisk islæt. Kvalitet og godt håndværk er en vigtig del af Lines vision. Hun håndplukker omhyggeligt alt såvel til møbelhuset som til indretningsopgaver for by Adelborgs kunder.

image001Created with Sketch.

Indretning for erhverv og private

Fra første møde til allersidste detalje tager vi hånd om indretningen eller designet af din nuværende bolig eller dit kontor, så det afspejler din personlige stil
Scroll to Top