Verdens bedste møbelbrands samlet i én butik

image001Created with Sketch.

Køkkenprojekt Aalborg

Med inspiration fra Italien og køkkenet som samlingspunkt

I forbindelse med en gennemgående renovering af hele huset, som by Adelborg udførte, var familiens ønske at gøre køkkenet til husets samlingspunkt. Der er truffet et designmæssigt valg ud fra at lade kontraster mødes. Det organiske trælook, marmorbordpladen og de håndlavede klinker skaber en flot effekt når de mødes med det stramme minimalistiske køkken i sin rå tilstand.

Der er valgt enkelte fine messingdetaljer, som går igen i hele huset. Som prikken over i ´et blev der specialfremstillet et kæmpemæssigt spisebord af en gammel kinesisk port. Familiens ønske var at køkkenet skulle være samlingspunkt for familie og venner og de brugte den italienske familietradition som reference hertil. Derfor blev bordet omdrejningspunkt for hele processen, og er i øvrigt blevet familiens yndlingsmøbel.

Før renoveringen var køkken og stue forbundet i ét. Valget blev at dele rummet op med en væg, så ét rum blev til to. Udover at fungere som rumdeler blev alt el, internet og alarmsystem integreret i væggen med adgang fra et af køkkenskabene. Som en anden praktisk detalje er der ligeledes truffet et valg om at gemme alle stikkontakter i køkkenets skuffer, for at understrege den flotte 3D effekt de smukke håndlavede klinker giver i sin uspolerede flade.

Efter den komplette renovering har by Adelborg stået for valg af interiør, belysning, kunst og gardiner. Alt i alt en komplet løsning.

Scroll to Top